С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

NetworkWorld

Единственото специализирано списание за мрежи и комуникации Списание Networkworld е единственото специализирано българско издание в областта на мрежите и телекомуникациите, осигуряващо технологични новини и анализи в областта на глобалните и локални мрежови продукти и услуги. В изданието се следят промените в регулаторната рамка - закони, проектозакони и правилници, влияещи върху дейността на оператори и ИТ фирми. Обръща се внимание и на повечето стандарти и проектостандарти в областта на комуникациите, структурните кабелни системи, Интернет, сигурност и др. 

Списанието отделя значително място на бизнес предимствата на последните разработки в областта на безжичните мрежи, сигурността, широколентовите услуги. В него шефовете на ИТ отдели и хората, които взимат решения за покупка на комуникационни решения, могат да намерят също актуална ценова информация за редица специализирани изделия, предлагани на българския пазар като опорни комутатори, комутатори за работни групи, web сървъри, мрежови карти, маршрутизатори и др.
Всяко от изданията прави подробен преглед на състоянието на даден сегмент от пазара на телекомуникационни услуги, включително фиксирани и мобилни гласови услуги, пренос на едро, LAN/MAN доставчици, кабелни и IPTV оператори, WISP и WiMAX базирани услуги.