С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

PC World

PC World България е най-популярното компютърно списание в България с месечна аудитория от около 40 000 човека. Насочено е преди всичко към домашните потребители, любители и професионалисти, ИТ мениджъри, системни администратори в малки и средни предприятия, консултанти, инженери и технически специалисти, научни работници и студенти.

С месечните обзори и класации, тестовете на компютри, компоненти и периферия, извършвани от тестовия център към списанието, новини, съвети и специализирани приложения, PC World България помага на читателите да планират разходи, покупки, ползването и налагането на нови технологии, чрез които техните компании успяват да развиват бизнеса си по-бързо от останалите. Точно към този аспект на технологиите е насочена и една от новите рубрики на списанието - "За малката фирма" - в нея редовно се публикува информация за хардуерни, софтуерни и мрежови решения, които са подходящи за малките компании, както и технологични съвети за пестене на труд, време и разходи.